WERODASS 18-2-1987 — 18 – 02 -2022 35 Jaar

we hebben het 35 jarig bestaan van de Rolstoel en rollator dansgroep WERODASS met een gezellig feestje kunnen vieren. Een gezellige lunch .Liedjes gezongen – zitdansen gedaan en lekker met elkaar aan de kwebbel. Een en al gezelligheid. Ook is er op deze bijeenkomst het nieuwe logo van de club getoond. Dit is dan het nieuwe logo van Werodass!!

Werodass wenst een ieder een GELUKKIG maar vooral een GEZOND en Vredig 2022!!

Wat zijn we het seizoen goed begonnen elke week weer een dansochtend gehad. een ieder weer blij en vrolijk gemaakt. Wat voelde dat goed . Samen met elkaar gewoon WERODASS. Maar wat is het jammer dat we de tent dicht hebben moeten gooien zo vlak voor de Kerst. Maar de gezondheid van een ieder staat voorop. We hebben de kerst attentie die door Arnold Voskamp is gesponsord uitgedeeld aan de leden en de vrijwilligers. Wij bedanken Arnold hartelijk hiervoor. En wensen hem succes geluk en gezondheid toe.

Wanneer we weer van start gaan weten we nog niet maar zodra de sporten binnen weer mogen draaien zullen wij dit zeker ook gaan doen. we wensen u fijne en liefdevolle feestdagen en een GEZOND 2022!!!

Ja we mogen weer en doen dit dan ook. We zijn weer begonnen met het Rolstoel en Rollatordansen. De Werodassers vrijwilligers en leden hebben er weer zin en genieten weer van het heerlijk onder de mensen te kunnen zijn.

Vereniging Rolstoel en Rollator dansen Werodass 2021

Het jaar 2020 is bijna voorbij. Een heel bijzonder jaar is het geweest en is het nu nog. we hebben enkele koffie ochtenden gehad en dat was het. We hopen dat het volgend jaar een ander jaar gaat worden, en gewoon weer gezellig op de dinsdagen weer gezellig bij elkaar kunnen zijn. Dit jaar is afgesloten en hebben we ondanks de corona tijd zijn de Werodassers toch nog verrast. dit in samenwerking met een sponsor en wel A.VOSKAMP Verbouw en Renovatie. Het bestuur van Werodass wenst al haar leden en vrijwilligers een VREDIG en GEZOND 2021!!

Nieuwjaarsbuffet 7-1-2020

klaar om te beginnen


RaboClub Support 18 november 2019

Bedankt voor uw stem op Rolstoeldansen Werodass uw stem heeft ons geld opgebracht!!

Beste mensen
Rolstoeldansen Werodass doet mee aan de Rabo ClubSupport 2019!
Stem op ons , elke stem is geld waard.
Stemmen kan vanaf 27 september tot 11 oktober 2019!!
Ben je lid van Rabo Westland stem op ROLSTOELDANSEN WERODASS
Kunnen we rekenen op uw stem!!!

WOENSDAG 14 augustus 2019

Gewoon voor de gezelligheid in de vakantieperiode een lunch bij het Galjoen in ‘s-Gravenzande

Foto impressie.

Iedereen was blij elkaar weer te zien en hebben met z’n allen genoten van de lunch, die goed verzorgd was.